Meer verdienen, minder gedoe.
Pak de controle.

Wat jij kan verdienen

Vertel ons iets meer over je locatie

Voeg je locatie toe.
En start met verdienen.

Iedereen heeft advertentieruimtes om te verkopen. Of je nu een kleine lokale speler of grote publiekstrekker bent. Met adverteren.nl kan iedereen advertentieruimte aanbieden en inkomsten genereren. Jij hebt de volledige controle over je beschikbaarheid, tarieven en advertenties.

Start met aanbieden

Pak de controle. En verdien meer.

Jij bepaalt de beschikbaarheid

Er is geen minimale tijd die je beschikbaar moet stellen voor jouw advertentieruimte. Dus je kunt datums blokkeren wanneer je niet wilt adverteren of de ruimte reeds zelf hebt verkocht.

Geen advertenties zonder jouw akkoord

Geen advertentie zonder jouw akkoord. Om er zeker van te zijn dat er geen uitingen op jouw locatie komen te staan waar je niet achter staat. Digitaal, met een druk op de knop.

Prijzen instellen waar jij je goed bij voelt

Jij bepaalt zelf je tarief per advertentieruimte per periode. Onze prijs tools kunnen je helpen om tot een slimme prijs te komen. En zonder tussenkomst van een bureau verdienen locatiehouders tot 4 keer meer.

Jij beheert de advertentieruimte, wij regelen de rest

Jij geeft akkoord op een campagne, wij zorgen ervoor dat de advertenties bij jou worden aangeleverd. Digitale uitingen download je op het platform. Drukwerk komt per post. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de uiting tonen aan jouw publiek. Via onze app laat je de adverteerder zien dat zijn campagne draait.

80% is voor jou.
Jij verdient het.

Traditionele bureaus en bemiddelaars rekenen gemiddeld genomen 80% van jouw inkomsten aan kosten. Stel dat je €100,- aan advertentieruimte verhuurt, dan hou je uiteindelijk maar €20,- over. Bij Adverteren.nl is dat juist andersom. Bij ons ontvang jij 80%, wij 20%.

Adverteren.nl
80% is voor jou
20% is voor ons
Via bureau/bemiddelaar
20% is voor jou
80% is voor het bureau/bemiddelaar

Alleen maar voordelen.
Kijk zelf maar.

  Adverteren.nl Via bureau/bemiddelaar
Jij hebt invloed op het soort advertentie
Zelf bepalen wat er wel komt te hangen en wat niet.
Jij beheert de advertentieruimtes
Zelf je advertentieruimtes beheren en wisselen op momenten dat het je uitkomt.
Jij verdient het meest
80% van de inkomsten is voor jou.
Jij bepaalt het tarief
Zelf tarieven bepalen op basis van wat jij weet van je locatie, het bereik en de betrokkenheid van de bezoekers die er komen.

Alles geregeld.
Makkelijk via web of app.

Zelf regelen is heel eenvoudig. Via de gratis adverteren.nl app of de website kun jij op elk gewenst moment je advertentieruimtes controleren, advertenties goedkeuren en betalingen ontvangen. Volledig inzicht. Waar en wanneer je wilt.

Geen extra platform
Maar hét platform.

Ontdek dé nr. 1 marktplaats waarop de beste lokale advertentieruimtes en de mooiste merken samenkomen. Plannen, goedkeuren, betalen én controleren van de meest uiteenlopende campagnes. Op één platform. Lokaal adverteren was nog nooit zo gemakkelijk.

  • Bepaal zelf je doelgroep in jouw buurt
  • Kies de beste lokale advertentieruimtes
  • Binnen 5 minuten gergeld

Wat jij kan verdienen

Vertel ons iets meer over je locatie